13-306 Kurzętnik Wawrowice 34 Poland

DIENSTVERLENING

Uw werk ons werk!

logo

Door de jarenlange ervaring en contact met Nederland,zijn wij in staat om van Uw werk ons werk te maken.

Door de jarenlange ervaring en contact met Nederland,zijn wij in staat om van Uw werk ons werk te maken. Met ons ervaren personeel,kunnen wij Uw product die aandacht geven zoals U dit wenst. Dit gebeurd op onze locatie in Polen,in de daar voor in gerichte hallen. SwiatFlory neemt Uw werk uithanden. Een ieder weet wat voor een werk het is,om in een klein tijdbestek Uw producten op de juiste manier verwerkt te krijgen. En daarom neemt SwiatFlory  dit van U over,zodat U zich hier geen zorgen meer om hoeft te maken. Dat is de filosofie van SwiatFlory.
Uw werk is ons werk.

Stekwerk

Dit gebeurt door ervaren medewerkers.

           Wij werken op onze locatie in Polen,waar wij beschikken over ruime en voldoende koelcellen voor het bewaren van Uw producten. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met het knippen van stek,dit gebeurd met inachtneming van strenge regels van hygiëne tijdens verwerking en bewaring.Zodat wij de hoogste kwaliteit kunnen leveren.
De werkwijze :  Het op maat knippen ,zodat er een gelijkmatig product verkregen wordt; Stek sorteren ;  In overleg blad halveren ; In overleg poederen van het stek ;  Steken van stek in stektrays ; De trays en stek bevochtigen na het steken ; Insealen van de karren ; Bewaren bij de juiste temp. en R.V. ; Geconditioneerd transport.

Kwaliteit waarborgen. Doordat wij over moderne cellen beschikken,kunnen wij na ontvangst en verwerking Uw product onder de juiste omstandigheden bewaren,zodat wij een gelijkmatig en kwalitatief product kunnen leveren.

AARDBEIEN PLANTEN SCHEUREN

Swiat flory heeft ervaring met het opschonen en sorteren van aardbeienplanten. Het sorteren en opschonen wordt gedaan onder deskundige Nederlandse begeleiding op onze locaties in Polen. Het sorteren kan worden gedaan in verschillende maatsoorten. Na het inkorten van de overtollige wortels en het sorteren worden de planten gecontroleerd en verpakt in kratten en vervolgens opgeslagen in onze koelcellen.  Swiat flory kan grote aantallen verwerken in een korte tijd. Dit is erg prettig voor u in de drukke periodes

HYACINTEN HOLLEN

Uw werk ons werk.   
          Wij kunnen Uw hyacinten hollen op onze locatie in Polen,onder Nederlandse begeleiding waar wij samen werken met mensen die de hoogste kwaliteit leveren.
Werkwijze hollen: Na aankomst bollen bewaren in cel bij de juiste condities ; Op maken van een keuringsrapport ;  Met steriele holmessen handmatig hollen van de werkbollen ; Per gaasbak 2 lagen werkbollen met daar tussen kunststofgaas ; Bewaring van geholde bollen in droogcel, met gecontroleerde condities.Temp.en RV ; Geconditioneerd transport levering Uw bedrijf.  De droging. Droging is na het hollen bepalend voor een goed eindresultaat.Daarom is het van belang om de bollen in korte tijd te drogen . Wij beschikken dan ook over een D.L.V bewaarcel zodat dit onder de juiste condities  gebeurd.De R.V en temperatuur worden tijdens dit proces ook streng gecontroleerd.

ENTEN VAN ONDERSTAMMEN

Wij kunnen voor U in overleg Uw product op een vakkundige manier enten.Swiatflory heeft op dit gebied jaren lange ervaring en kennis. Doordat wij hoge eisen aan hygiëne tijdens de verwerking stellen,kunnen wij een hoogwaardig product leveren. Wij maken gebruik van moderne koelcellen,en professioneel gereedschap,wat dagelijks wordt gedesinfecteerd. Wij werken met de volgende technieken

  • Snijden op de door U opgeven lengte van de onderstammen
  •  Snijden van de griffels
  • Professioneel gereedschap.o.a Tina zetmessen.Felco snoeischaren,Au bain marie smeltpannen t.b.v. dipwas
  • Zetten en binden van de griffels
  • Onderdompelen in entwas
  • Aftellen van bundels en het samenstellen hiervan
  • Bewaring bij de juiste temperatuur en R.V in  moderne koelcellen
  • Geconditioneerd transport.

Kerststukken

Kwaliteit heeft de hoogste prioriteit.  Wij maken de kerststukjes op onze locatie. Ons personeel heeft ervaring met de producten en wij zien er op toe dat de kwaliteit goed is. Het is ook mogelijk dat wij pieken bij u wegnemen rondom andere feestdagen.

Het handmatig ogen van zantedeschia

Dit gebeurt door ervaren medewerkers.
Wij werken op onze locatie in Polen,waar wij beschikken over ruime en voldoende koelcellen voor het bewaren van Uw producten. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met Het handmatig ogen van zantedeschia ,dit gebeurd met inachtneming van strenge regels van hygiëne tijdens verwerking en bewaring.Zodat wij de hoogste kwaliteit kunnen leveren.  Kwaliteit waarborgen.  Doordat wij over moderne cellen beschikken,kunnen wij na ontvangst en verwerking Uw product onder de juiste omstandigheden bewaren,zodat wij een gelijkmatig en kwalitatief product kunnen leveren.

Lelies Shubben

In overleg met  Swiat Flory  heeft U de mogelijkheid om Uw bollen door ons handmatig te laten schubben. Dit kunnen wij voor U doen op onze locatie, door onze ervaren medewerkers onder Nederlandse begeleiding,om een hoge kwaliteit te leveren. Het is belangrijk bij handmatig schubben, dat de schubben tot op de bodem worden weg   gebroken, voor het beste resultaat.  Hygiëne hoog in het vaandel.

Lees meer

Medewerkers van ons bedrijf hebben vele jaren ervaring met het schubben van lelies. Door vele gesprekken afgelopen tijd horen we dat de kwaliteit goed is wat resulteert in tevreden klanten. We luisteren dan ook zorgvuldig naar de wensen, verwachtingen en zorgen van onze klanten. Dat is de reden dat we zorgvuldig kijken naar details tijdens onze werkzaamheden. Voordat we dit jaar begonnen hoorden we dat klanten zich veel zorgen maakte over het PlamV virus. We hebben dan ook extra maatregelen genomen om besmetting van het PlamV te voorkomen. Tijdens het werken met bollen hebben we besloten dat werknemers altijd hun werkkleding en handschoenen vervangen. Elk krat wordt afgedekt met plastic folie zodat er geen contact meer kan zijn met de producten. Bij een nieuwe soort gebruiken we nieuw folie en recyclen we het oude gebruikte folie. We hebben ook extra maatregelen genomen om de gezondheid van de bollen te beschermen. Om besmetting te voorkomen besteden we extra aandacht bij het sorteren en opslaan van de bollen. We weten dat leliebollen erg kwetsbaar zijn na het schubben. Voor u service hebben we 3 gekoelde gebouwen met een totale oppervlakte van 200 m2 Dit jaar hebben we extra installaties geplaatst die de luchtvochtigheid en ethyleen meet en regelt in de 3 gebouwen. Hierdoor hebben we volledige controle over het klimaat in de gebouwen. Nadat een gebouw is leeg gemaakt desinfecteren we deze. We gebruiken hiervoor UV-C lampen die de bacteriën doden. Vervolgens worden de muren en vloeren in gespoten met een desinfecterend middel. Dit hele proces kost 6 tot 12 uur. indien een gebouw wordt gedesinfecteerd hebben we nog steeds de beschikking over de 2 andere gebouwen. Al deze maatregelen zijn genomen om de kans op virussen en het verspreiden daarvan te voorkomen.
Onze werkwijze:
Bollen bewaren na ontvangst in geconditioneerde bewaarcel.
Wanneer nodig,ontdooien en uitzeven van de schubbollen.
Keuringsrapport op maken.
Handmatig schubben.
Verzend klaar maken.
Geconditioneerd opslaan.
Geconditioneerd transport naar Nederland.
Aanvulling schubpakket.
Wij verzorgen eventueel ook nog het koken,inpakken en prepareren van het schub.

HET OGEN VAN DE SALIX EN ROZEN

Dit gebeurt door ervaren medewerkers.
Wij werken op onze locatie in Polen,waar wij beschikken over ruime en voldoende koelcellen voor het bewaren van Uw producten. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met het ogen van de Salix en Rozen ,dit gebeurd met inachtneming van strenge regels van hygiëne tijdens verwerking en bewaring.Zodat wij de hoogste kwaliteit kunnen leveren. Kwaliteit waarborgen.  Doordat wij over moderne cellen beschikken,kunnen wij na ontvangst en verwerking Uw product onder de juiste omstandigheden bewaren,zodat wij een gelijkmatig en kwalitatief product kunnen leveren.

Transport

Een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening is het transport. De producten die wij verwerken, vragen speciale aandacht met betrekking tot het vervoer. Wij besteden dan ook veel aandacht aan de organisatie van dit transport. Wij werken samen met een ervaren Nederlands transportbedrijf, waardoor ook uw communicatie met de chauffeur uitstekend is.